OPA gaat naar de disco

[Alkmaars Nieuwsblad, 11 januari 2006]

Lijsttrekker Kloos van de Onafhankelijke Partij Alkmaat ( OPA) is op bezoek geweest in de Waerdse Tempel, gelegen in Heerhugowaard-Zuid. Samen met OPA-Fractievoorzitter ]ohn van der Rhee, nam hij op uitnodiging van eigenaar Marcel Appelman, een kijkje. De Waerdse Tempel is nog niet open, maar is eigenlijk veel meer dan een disco. 'Het wordt een ware muziektempel, die ook voor veel Alkmaarders een goed uitgaanscentrum kan worden.

Inde grote zaal kunnen zo'n 2.250 mensen, in de kleinere zo'n 400. Op de zaterdagavond zal de openstelling plaatsvinden voor de jeugd. Kloos heeft overlegd met de eigenaar of er een disco-express naar Alkmaar geregeld kan worden.

Zo kunnen dan ook de Alkmaarse jongeren genieten van de muziek. Marcel Appelman heeft daar wel oren naar. Kloos is enthousiast over de veiligheidsaspecten rond de disco. 'Er wordt veel met camera bewaking gewerkt, maar ook heeft de eigenaar al afspraken gemaakt met de politie die een oogje in het zeil houdt.' Volgens OPA krijgt de multifunctionele muziektempel een echte regiofunctie Kloos vindt dan ook dat deze nieuwe aanwinst betrokken moet worden bij de discodiscussie in Alkmaar.

Victor Kloos


ReK <januari 2006>

<nieuws>